Van ZERO naar Jouw EERSTE 100.000 EUR Omzet En Alles Wat Je Moet Weten om 1 EUR Muntstukken om te zetten in 5 EUR Briefjes

Van ZERO naar Jouw EERSTE 100.000 EUR Omzet En Alles Wat Je Moet Weten om 1 EUR Muntstukken om te zetten in 5 EUR Briefjes

Eind 2016 heb ik een grote shift gemaakt in mijn online bedrijven. Niet langer zou ik afhankelijk zijn van “organic traffic” (hoewel me dit geen windeieren heeft gelegd).

De manier waarop ik mijn bedrijven afgelopen jaren heb laten groeien is met name via content marketing. Dat betekent dat ik een hoop kwalitatieve content schrijf / ontwikkel voor mijn websites in de hoop dat zoekmachine Google dit waardeert met een hoog plekje in haar zoekresultaten.

Hoewel dit een pijnlijk en onzeker proces is, kan het zeker werken.

Ik heb door middel van deze strategie drie miljoenenbedrijven opgezet. Mijn eerste succesvolle bedrijf was eiwitpoeder.nl (inmiddels verkocht), de tweede is mijn natuursteenbedrijf Van den Heuvel & Van Duuren in Breda samen met mijn compagnon, de derde is mijn Paleo / Foodie business.

De laatste twee bedrijven zijn nog altijd in mijn handen en zijn erg winstgevend.

Al deze bedrijven zijn online goed te vinden, je mag Paleo boeken bij mij bestellen, je kunt naar de showroom gaan in Breda… Ik ben FOR REAL.

Oké?!

Mijn vraag aan jou is of dat jij dit artikel wil lezen met een open-mind en of je je zgn. “bullshit-detector” niet te snel af wil laten gaan…

Ohhh ja, ik weet wat je denkt…

“Deze gast is full-of-shit!”

En ik neem het je niet kwalijk.

Er zijn veel zogenaamde “experts” actief in de markt.

Maar het verschil is… ik heb “gewacht” tot ik daadwerkelijk de bedrijven, het success en 12 jaar praktijkervaring BUITEN de internet marketing branche had voordat ik mezelf überhaupt “toestemming” gaf om het ondernemers zoals jij te leren.

==> Ik heb net zo’n hekel aan die “makkelijk-rijk-worden-met-internet-types” als jij.

Anyway, terug naar de shift die ik heb gemaakt.

Ik ben me in 2017 ENORM gaan verdiepen in PPC (Pay Per Click) adverteren. In combinatie met een goede KuLT-funnel (daarover later meer) heeft dit gezorgd voor een giga kick-start in mijn gloednieuwe business.

Moest ik op mijn oude content marketing manier minimaal 9 tot 12 maanden wachten voordat de eerste omzet kwam… (Google moet je artikelen indexeren, langzaam kruipen ze naar de top 10 etc.)

Met behulp van PPC advertising heb ik in 3,5 maand mijn eerste €100.000 omzet gegenereerd.

In dit tempo doe ik in 7 maanden tijd €250.000 waar ik dus met Paleo ongeveer 2,5 JAAR over gedaan heb.

Let op: Ik zeg niet dat het makkelijk is, er moet werk verzet worden. Maar het kan wel SNEL gaan als je het op de juiste manier doet.

Ik neem je mee in mijn proces met tijdlijn:

Boosten van Facebook Live video’s.

Om mensen kennis met mij te laten maken besloot ik om het eerste kwartaal van 2017 elke week DRIE Facebook live video’s op te nemen. In deze video’s bespreek ik van alles over het onderwerp ondernemen. Ik heb het over een lancering in mijn Paleo business van €24373,10. Ik heb het over DOEN in plaats van volgen en het woordje GRATIS (dat zorgt voor veel teleurgestelde ondernemers) en veel, veel meer…

Je kunt hier alle video’s bekijken.

De video’s die het beste presteerden (meeste reacties, shares e.d.) heb ik via een PPE ad (Pay Per Engagement) op Facebook geboost.

Dit zorgde voor een audience. Hier zie je hoe ik de eerste paar video’s heb gesponsord naar 10.000 views. Aan deze audience kun je je advertenties met je “weggever” promoten.

Mijn eerste FB advertentie:

Op 10 Februari 2017 plaatse ik mijn eerste advertentie naar de weggever “Winstgevende Leadmachine” waarin ik uitleg hoe ik in kwartaal 4 een advertentie had lopen binnen mijn Paleo business die mij 7537 nieuwe leads genereerde en tegelijkertijd ook nog eens €2512,55 winst opleverde.

Download die PDF hier

Mijn tweede FB advertentie:

Op 14 Februari startte ik met mijn tweede Facebook advertenties naar mijn gratis Lead Challenge. Deze advertenties hebben 2 weken gedraaid tot 28 Februari.

Uiteindelijk zorgde dit voor 860 leads die actief aan de Lead Challenge begonnen op 1 Maart.

De Lead Challenge:

Deze begon op 1 Maart.

In de challenge leg ik in 7 dagen uit hoe je dit hele concept (wat je NU aan het lezen bent) kunt opzetten voor je EIGEN business in meer detail.

Als dat iets is waar je interesse in hebt kun je jezelf hieronder aanmelden.

De helft van de inschrijvingen voor de Lead Challenge heeft deze helemaal doorlopen, uiteindelijk schreven er 200 man zichzelf in voor de webinar die volgde en kwam 50% opdagen.

Van de 100 man online tijdens het webinar kochten 9 mensen DIRECT mijn product van €997.

In de week die volgde steeg dit aantal naar 33 klanten via e-mail marketing en retargeting advertenties.

Alleen de eerste module van het product was pas gemaakt. Klanten konden dus WEL direct beginnen maar mijn risico was op deze manier beperkt.

Je business opstarten via deze manier heet: Lean Startup (tof boek en aanrader)

Ik zie zoveel ondernemers hier onderuit gaan. Maanden (soms jaren) bezig met het ontwikkelen van een product om vervolgens bij lancering erachter te komen dat de vraag niet is wat ze verwacht hadden.

Ontwikkelen van mijn product:

Vervolgens kon ik van half Maart tot half April de tijd nemen om mijn product te maken. Met een kleine €30.000 omzet had ik mezelf wat tijd gekocht om dit op de juiste manier weg te zetten.

In die periode heb ik de Lead Challenge afgesloten en mijn advertenties stop gezet.

Ik wilde full-focus hebben voor mij klanten en een zo goed mogelijk product wegzetten.

Verder adverteren:

Naarmate het product vorderde en ik 100% tevreden was en hierdoor meer rust kreeg ben ik weer terug gaan adverteren van 17 April tot 14 Mei.

Op 14 Mei ben ik van mijn persoonlijke ad-account overgestapt naar een business FB account om verschillende redenen.

 1. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heb ik drie bedrijven, en wil ik de advertentiekosten gescheiden houden.
 2. Per account krijg je een aparte FB pixel. Je wilt niet meerdere projecten aan één pixel koppelen aangezien deze pixel dan minder “intelligent” gaat worden omdat je verschillende doelgroepen door de pixel heen laat gaan.Als voorbeeld. Mijn Paleo business heeft een heel andere doelgroep (35-55 overwegend vrouw/moeder) dan mijn internetmiljonair business (ondernemers gemixt M/V 30-55)
 3. Een frisse start. Betere benamingen geven aan mijn campagnes en ad-sets zodat ik in de toekomst bepaalde resultaten makkelijker terug kan vinden.

Vanaf dat moment heb ik ruim €12.000 van mijn eigen geld gespendeerd in FB advertenties.

In totaal heb ik rond de €22.000 aan advertentiekosten gemaakt de afgelopen 3,5 maand.

Omzet Leadpowr product:

In diezelfde periode heb ik ruim €100.000 aan omzet gegenereerd voor mijn product Leadpowr volgens mijn payment provider Mollie.

Dit is allemaal REAL.

Echte advertentiekosten van mijn eigen geld, maar ook echte omzet voor mij om mee te doen wat ik wil.

Hoe JIJ dit ook kunt doen:

Natuurlijk snap ik jouw reactie na het lezen van dit artikel…

‘Leuk voor jou Mitchel, maar wat moet ik hiermee?”

“Hoe kan ik dit doen?”

Oké, goede vraag.

De enige manier waarop mensen uiteindelijk iets bij jou gaan aanschaffen is als je jou KENNEN, LEUK VINDEN en VERTROUWEN.

In het Engels: Know, Like & Trust.

Ik heb een speciale methodiek ontwikkelt die heet de KuLT-methode.

Dit is een “marketingfunnel” van 3 fasen waarin mensen op hun eigen tempo naar jou business toegetrokken worden. (en nog belangrijk… de mensen die niet geschikt zijn als klant worden eruit gefilterd)

Hierdoor hoef je je aan het einde alleen nog maar bezig te houden met de kwalitatief beste leads.

De methode zet je eenmalig op en doet zijn werk.

De leads krijg je d.m.v bijvoorbeeld Facebook advertenties die je opzet voor de MINDSET waarin mensen door hun Facebook tijdlijn heen scrollen.

Facebook is interruption marketing.

Mensen zitten op de WC of staan in de file en scrollen door hun tijdlijn heen. Ik zie zoveel marketeers die proberen direct te verkopen op Facebook en vragen zich af waarom het niet werkt…

Met mijn methode promoot je alleen maar verkoopadvertenties aan mensen die klaar zijn om deze te ontvangen.

Zou jij ook €28,71 willen spenderen om €9970 aan omzet hiervoor terug te krijgen? (10 sales a €997)

Ik heb een uitgebreide GRATIS Lead Challenge voor je klaarstaan waarin ik samen met jou dit hele proces van A tot Z doorloop.

Er zijn inmiddels DUIZENDEN ondernemers die deze challenge hebben doorlopen, en de reacties zijn super positief.

Voor wie is deze challenge geschikt?

 1. Als jij coach bent, is deze methode enorm geschikt. Door deze challenge (een onderdeel van MIJN KuLT funnel) heb ik een wachtrij met leads voor 1-op-1 business coaching met mij (waar ik op dit moment geen tijd voor vrij kan maken).
 2. Voor iedereen die informatie verkoopt is de methode enorm geschikt (denk aan mijn Paleo business).
 3. Voor iedereen die diensten verkoopt en bij beslissers aan tafel wil komen te zitten is deze methode erg geschikt (denk aan mijn natuursteen business, wij verkrijgen leads via internet maar ons doel is om deze mensen naar onze showroom in Breda te krijgen aangezien mensen geen vloer kopen online).

Ik ben op dit moment bezig met KuLT door te voeren in mijn supplementen business (Foodie) en dit gaat vast en zeker een succes worden, maar het is nog even afwachten op de resultaten.

De Lead Challenge is super transparant. Ik deel alles met je wat WERKT voor mijn business vanuit de praktijk.

Als je interesse hebt, schrijf je hieronder in voor de challenge:

Ik laat je in 7 Dagen tijd zien hoe je een geautomatiseerde marketingfunnel opzet voor JOUW business die elke dag kwalitatieve leads en omzet genereert.

 • Actiegericht en zonder b#llshit
 • Met real-life voorbeelden van mijn bedrijven
 • Connect met andere slimme online ondernemers via onze besloten FB groep

Voor wie is deze challenge NIET geschikt?

 • Mocht jouw business geen leadgeneratie systeem nodig hebben schrijf je dan niet in.
 • Kun je aankomende 7 dagen geen 15 min per dag vrij maken om een interessante video te kijken die de manier waarop jij marketing aanpakt voor altijd zal veranderen schrijf je dan NIET in.
 • Heb je op dit moment al meer kwalitatieve leads dan je aankunt, dan raad ik je aan om NIET deel te nemen.

Ik hoop dat je dit artikel gelezen hebt met een open vizier en hier MOTIVATIE en INSPIRATIE uithaalt om verder te gaan knallen met je eigen business.

Groet Mitch